Moniato farcit d’arròs integral

Categoria: Ideals per a tupper
Moniato farcit d’arròs integral
90 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

4 moniatos
125 g de Arrozísimo Integral
2 porros
200 g d’espinacs frescos
100 g de formatge de cabra
Oli d’oliva
Sal

EL·LABORACIÓ

1. Preescalfem el forn a 180 ºC.

2. Netegem bé els moniatos, els punxem varies vegades amb l’ajuda d’una forquilla i els coem al forn durant 60-90 minuts (fins que veiem que estiguin cuits).

3. Mentrestant posem aigua a bullir amb sal i quan bulli coem l’arròs durant 12 minuts. Colem i reservem.

4. Piquem els porros i els saltem amb una mica d’oli d’oliva fins que estiguin tendres. Reservem.

5. Saltem els espinacs amb una mica d’oli d’oliva.

6. Barregem l’arròs amb el porro i els espinacs i salem al gust.

7. Obrim els moniatos per la meitat (sense arribar als extrems), els buidem una mica i els farcim amb la barreja de l’arròs.

8. Disposem una mica de formatge de cabra esmicolat per sobre, escalfem de nou al forn durant 2-3 minuts i servim.

Comparteix-ho!