Panacota de beguda d’arròs amb caramel de canyella

Categoria: Postres
Panacota de beguda d’arròs amb caramel de canyella
2 hores i 30 minuts
Postres
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

PER LA PANACOTA:
Pell de llimona
500g de Beguda d'Arròs NOMEN
PEL CARAMEL DE CANYELLA:
7 fulles de gelatina
20g de sucre (2 cullerades)
10g de sucre (1 cullerada)
5g de canyella (1 culleradeta)
Pell de taronja
1 fulla de gelatina

EL·LABORACIÓ

Tallar una làmina de pell de taronja i una altra de pell de llimona. En un recipient amb aigua molt freda, submergir 8 fulles de gelatina.

Escalfar la beguda d’arròs amb el sucre, la pell de taronja i la pell de llimona. Quan aconsegueixi el bulliment, tapar i deixar infusionar uns 15 minuts.

A continuació, retirar les pells. Escórrer 7 fulles de gelatina i reservar una a la nevera encara amb aigua. Dissoldre les fulles escorregudes dins de la beguda d’arròs i abocar el líquid en motlles. Deixar reposar en nevera unes 2 hores fins que qualli la gelatina.

Desemmotllar la panacota i preparar el caramel. En un cassó o paella petita a foc suau, dissoldre dues cullerades de sucre amb dues cullerades d’aigua. Quan estigui dissolt i comenci a bombollejar, retirar del foc, afegir la canyella, la fulla de gelatina escorreguda que hem reservat i banyar la superfície de la panacota amb aquesta mescla.

Comparteix-ho!