Pizza de tomàquet, pernil dolç, alfàbrega i mozzarella

Categoria: Altres
Pizza de tomàquet, pernil dolç, alfàbrega i mozzarella
90 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

PER LA MASSA:
PER LA PIZZA:
250g de farina de blat NOMEN
2 tomàquets madurs
50g de sèmola de blat NOMEN
100g de pernil cuit a daus
1 culleradeta de sal i 1 cullerada d'oli d'oliva verge
2 boles de mozzarella fresca
180g d'aigua tèbia
Fulles d'alfàbrega
20g de llevat fresc

EL·LABORACIÓ

Barrejar en un bol la farina, la sèmola i la sal. Diluir el llevat en l’aigua i abocar el líquid i l’oli sobre els elements secs. Amassar un minut i tapar el bol amb un drap. Deixar fermentar la massa en un lloc càlid uns 45 minuts.

Encendre el forn a 220 º C i donar forma de pizza a la massa, una gran o dues mitjanes, enfarinant lleugerament la massa en manipular-la perquè no s’enganxi. Deixar reposar uns 10 minuts abans de posar els ingredients a sobre.

Tallar el tomàquet i la mozzarella a rodanxes i disposar-los sobre la pizza amb el pernil i les fulles d’alfàbrega. Coure la pizza fins que estigui ben torrada.

Comparteix-ho!