Rotllets de col farcits d’arròs integral

Categoria: Altres
Rotllets de col farcits d’arròs integral
20 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

8 fulles grans de col
4 Vasets d’Arròs Integral Nomen
4 tires de bacó
2 salsitxes de frankfurt
1 cullerada de postres d’all sec mòlt
100 g de formatge mozzarella ratllat
1 cullerada de postres de julivert sec
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

EL·LABORACIÓ

1. Coem les fulles de col al vapor durant 4-5 minuts.

2. Tallem les fulles donant-los una forma quadrada de 8 cm x 8 cm aproximadament. Reservem.

3. Tallem al bacó i el frankfurt a trossets petits i els saltem en una paella durant 3 minuts amb una mica d’oli d’oliva.

4. Afegim els vasets d’arròs, l’all i saltem tot junt durant un parell de minuts. Salpebrem al gust.

5. Disposem una base de la barreja d’arròs sobre els quadrats de col i els tanquem com si féssim uns rotllets.

6. Disposem els rotllets sobre una safata de forn i a sobre hi posem una mica de formatge mozzarella. Gratinem durant un parell de minuts a 180 ºC.

7. Servim els rotllets i decorant amb una mica de julivert per sobre.

Comparteix-ho!