Saltat de calamarsets amb arròs salvatge

Categoria: Altres
Saltat de calamarsets amb arròs salvatge
40 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

120 g d'Arròs Salvatge Nomen
200 g de calamarsets
3 tomàquets
2 cebes tendres
Coriandre
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

EL·LABORACIÓ

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 30-35 minuts. Colem i reservem.

2. Tallem els calamarsets a tires fines i els saltem en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva a foc fort. Salpebrem al gust.

3. Pelem els tomàquets, els hi traiem les llavors i els tallem a daus.

4. Tallem les cebes tendres a daus petits.

5. Muntem el plat disposant una base d’arròs, els calamarsets saltats a sobre i acabem amb una mica de tomàquet i ceba tendra.

6. Finalment posem un rajolí d’oli d’oliva i una mica de coriandre picat per sobre i servim.

Comparteix-ho!