Sopa de peix amb sèmola d’arròs

Categoria: Altres
Sopa de peix amb sèmola d’arròs
60 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

1 ceba
1 pastanaga
1/8 api
¼ porro
¼ nap
¼ xirivia
300 gr de llagostins
1 cap de rap
1 cullerada de tomàquet concentrat
1 cullerada de pebre vermell dolç
4 tacs de bacallà de 40 gr cadascun
1 cua de rap tallada en 8 trossos
50 gr de sèmola d'arròs NOMEN
50 gr de pèsols

EL·LABORACIÓ

El primer serà pelar els llagostins i reservar la carn (es poden reservar alguns sense pelar per decorar). Posteriorment, ofeguem els caps i pells en una olla amb oli d’oliva ben calent. Quan estiguin daurats, afegim les verdures tallades grosso modo i les daurem.

Quan les verdures hagin agafat color, afegim el tomàquet concentrat, el cap de rap, pebre vermell dolç, remenem i cobrim aproximadament amb 1,5 litres d’aigua. Deixarem coure una mitja hora aproximadament, retirant l’escuma que vagi sortint. Passat aquest temps, el colarem.

Tindrem els peixos nets d’espina. En una altra olla, afegim el fumet i afegirem el bacallà, el rap, els llagostins i els pèsols. Courem 5 minuts i afegirem la sèmola d’arròs en forma de pluja fins a aconseguir l’espessor desitjada.

Comparteix-ho!