Tabulé de cous cous

Categoria: Amanida, Menjar asiàtic i oriental
Tabulé de cous cous
15 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

300g de cous cous NOMEN
2 tomàquets madurs
1 ceba tendra
1 cogombre
8 ramillets de julivert
1 ramillet de menta
Oli d'oliva
Suc de ½ llimona
Sal

EL·LABORACIÓ

Mesurar el mateix volum d’aigua que de cous cous. Posar el cous cous dins d’un bol, i l’aigua, a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bulliment, mullar el cous cous i deixar-ho reposar un parell de minuts. Després, gratar amb cura amb una forquilla perquè els grans quedin solts.

Picar les fulles de julivert i de menta. Pelar la ceba tendra, els tomàquets i el cogombre i picar tot ben fi.

Barrejar les hortalisses, les herbes i el cous cous bullit i amanir-los amb oli, suc de llimona i sal.

Comparteix-ho!