Timbal d’arròs, remenat i espaguetis de carbassó

Categoria: Altres
Timbal d’arròs, remenat i espaguetis de carbassó
20 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

4 Vasets d’Arròs Rodó Nomen
1 carbassó
3 ous
1 cullerada de postres de nou moscada
3 rodanxes de formatge de cabra
Oli d'oliva
Sal Maldon
1 cullerada de postres de llavors de sèsam
1 cullerada de postres de pebre vermell dolç

EL·LABORACIÓ

N_2017.02_receta_arroz_con_salmon_timbal_microweb_bodegXXn

1. Introduïm els Vasets d’Arròs al microones i els coem durant 1 minut. Reservem.

2. Amb l’ajuda d’un aparell espiralitzador fem espaguetis de carbassó.

3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i saltem els espaguetis de carbassó durant 1 minut. Reservem.

N_2017.02_receta_arroz_con_salmon_timbal_microweb_paso

4. En un bol batem els ous i afegim una mica de sal, la nou moscada i les rodanxes de formatge de cabra esmicolat.

5. En una paella posem una mica d’oli d’oliva i coem els ous com si féssim un remenat.

6. Amb l’ajuda d’un aro d’emplatar disposem una base d’arròs rodó, una capa de remenat de formatge de cabra i acabem amb uns espaguetis de carbassó.

7. Afegim una mica de sal Maldon per sobre i decorem amb llavors de sèsam i pebre vermell dolç.

N_2017.02_receta_arroz_con_salmon_timbal_microweb_final

Comparteix-ho!