Receptes

Arròs amb espinacs, gambes i un toc de coco i curri

Arròs amb espinacs, gambes i un toc de coco i curri

1. En una paella posem un raig d’oli d’oliva i coem els espinacs frescos fins que redueixin el seu volum. 2. Afegim les cues de gambes i coem tot junt fins que les gambes estiguin cuites. 3. Afegim els condiments aromàtics; el [...]

+ Tota la informació
Magret d’ànec amb salsa de taronja i guarnició d’arròs a l’all

Magret d’ànec amb salsa de taronja i guarnició d’arròs a l’all

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 18 minuts. Colem i reservem. 2. Laminem les dents d’all. 3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i quan estigui calent afegim l’all. Coem durant un [...]

+ Tota la informació
Lasanya de carbassó, blat tendre, olivada i tocs cruixents

Lasanya de carbassó, blat tendre, olivada i tocs cruixents

1. Posem aigua amb sal a bullir i quan arrenqui el bull afegim el blat tendre. Coem durant 10 minuts. Colem i reservem. 2. Tallem el carbassó a làmines i el coem a la planxa lleugerament. 3. Pintem les làmines amb una mica [...]

+ Tota la informació
Arròs caldós amb gambes

Arròs caldós amb gambes

1. Salpebrem les gambes i els escamarlans. 2. En una cassola posem un bon raig d’oli d’oliva i marquem les gambes i els escamarlans. Retirem i reservem. 3. En la mateixa cassola sofregim la ceba tallada a daus molt petits durant 15 [...]

+ Tota la informació
Pastís esponjós de llimona

Pastís esponjós de llimona

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Batem els ous juntament amb el sucre. 3. Afegim la farina d’arròs, el llevat i la canyella tamisades. Barregem bé. 4. Ratllem la pell de la llimona. 5. Afegim la llet, l’oli, la ratlladura [...]

+ Tota la informació
Arròs biryani

Arròs biryani

1. Piquem la ceba a daus petits i pelem i piquem el gingebre a trossets molt petits. 2. En una cassola posem un raig d’oli de girasol i sofregim la ceba durant 10 minuts. 3. Afegim el gingebre i coem durant un parell de minuts [...]

+ Tota la informació
Amanida d’arròs amb préssec, parmesà i cogombre

Amanida d’arròs amb préssec, parmesà i cogombre

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Pelem el cogombre, li traiem les llavors centrals i el tallem a daus molt petits. 3. Pelem els préssecs i els tallem a daus [...]

+ Tota la informació
Batut de beguda d’arròs, pera i canyella

Batut de beguda d’arròs, pera i canyella

1. Pelem les peres. 2. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la beguda d’arròs amb la pera i la canyella. 3. Deixem refredar a la nevera i servim ben fred.

+ Tota la informació