Receptes

Arròs caldós amb galeres

Arròs caldós amb galeres

1. En una cassola posem un raig d’oli d’oliva i 2 grans d’alls aixafats. Quan estiguin daurats els retirem de la cassola. 2. Afegim les galeres i les marquem a la cassola. Les reservem. 3. Afegim el tomàquet pelat i tallat a daus [...]

+ Tota la informació
Niguiri de salmó

Niguiri de salmó

Per a preparar l’arròs: 1. Netegem l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades). 2. En l’arrossera per a microones col·loquem l’arròs net juntament amb l’aigua i coem a màxima potència durant [...]

+ Tota la informació
Arròs ecològic amb cigrons, carn picada i comí

Arròs ecològic amb cigrons, carn picada i comí

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15-16 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Tallem la ceba a làmines fines i la coem en una paella amb oli d’oliva durant 10 minuts. 3. Afegim el vi dolç i les [...]

+ Tota la informació
Amanida freda d’arròs de primavera

Amanida freda d’arròs de primavera

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Tallem els espàrrecs a rodanxes fines i els saltem amb oli d’oliva durant uns minuts. 3. Tallem la fruita a trossets [...]

+ Tota la informació
Arròs amb mandonguilles en salsa

Arròs amb mandonguilles en salsa

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 5 minuts. Colem i reservem. 2. En un bol posem la llesca de pa amb la llet durant un parell de minuts. Seguidament l’escorrem. 3. Netegem el julivert i en piquem les [...]

+ Tota la informació
Orada amb verdures i guarnició d’Arrozísimo

Orada amb verdures i guarnició d’Arrozísimo

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 18 minuts. Colem i reservem. 2. Preparem les verdures; els carbassons i les pastanagues a bastons i les cebes a mitges llunes. 3. En una safata de forn disposem les [...]

+ Tota la informació
Maduixes farcides amb crema de cacau

Maduixes farcides amb crema de cacau

1. En un bol batem el rovell juntament amb la Beguda d’Arròs amb Cacau Nomen, la Maicena i el sucre. 2. Posem la barreja anterior en un cassó i escalfem a foc mig remenant amb l’ajuda d’un remenador, fins a obtenir una textura [...]

+ Tota la informació
Risotto de safrà

Risotto de safrà

Preparem el caldo de verdures: 1. Pelem les pastanagues, els naps i les xirivies i les tallem a rodanxes. 2. En una olla posem les verdures, les cobrim amb aigua i coem durant 40 minuts. Pel risotto de safrà: 1. Tallem les cebes a [...]

+ Tota la informació