Receptes

Bledes amb mostassa acompanyades d’arròs i quinoa

Bledes amb mostassa acompanyades d’arròs i quinoa

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs amb la quinoa durant 16 minuts. Colem i reservem. 2. Netegem les bledes, reservem les penques per un cantó i en piquem les fulles per l’altre. 3. En una paella posem un raig [...]

+ Tota la informació
Galetes de Sant Valentí

Galetes de Sant Valentí

1. Barregem la mantega i el sucre fins que quedi una barreja cremosa. 2. Afegim l’ou i barregem tot molt bé. 3. Afegim 250 g de farina, el suc de les 2 llimones, la ratlladura de la taronja, el llevat i la sal i barregem tot molt bé [...]

+ Tota la informació
Pollastre al curri amb guarnició d’arròs

Pollastre al curri amb guarnició d’arròs

1. Piquem les cebes i l’all amb l’ajuda d’una picadora. 2. En una cassola posem un bon raig d’oli d’oliva i afegim la ceba i l’all. Coem durant 10 minuts. 3. Salpebrem el pollastre i l’afegim a la cassola. Coem durant 10 [...]

+ Tota la informació
Moniato farcit d’arròs integral

Moniato farcit d’arròs integral

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Netegem bé els moniatos, els punxem varies vegades amb l’ajuda d’una forquilla i els coem al forn durant 60-90 minuts (fins que veiem que estiguin cuits). 3. Mentrestant posem aigua a bullir amb [...]

+ Tota la informació
Rotllets de col farcits d’arròs integral

Rotllets de col farcits d’arròs integral

1. Coem les fulles de col al vapor durant 4-5 minuts. 2. Tallem les fulles donant-los una forma quadrada de 8 cm x 8 cm aproximadament. Reservem. 3. Tallem al bacó i el frankfurt a trossets petits i els saltem en una paella durant 3 [...]

+ Tota la informació
Saltat de calamarsets amb arròs salvatge

Saltat de calamarsets amb arròs salvatge

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 30-35 minuts. Colem i reservem. 2. Tallem els calamarsets a tires fines i els saltem en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva a foc fort. Salpebrem al gust. 3. [...]

+ Tota la informació
Llom amb salsa de ceba i guarnició de quinoa

Llom amb salsa de ceba i guarnició de quinoa

1. Tallem la ceba a mitges llunes i piquem el gingebre i l’all a daus molt petits. 2. En un bol barregem la ceba juntament amb el gingebre, l’all, la salsa de soja, les fulles de llorer partides per la meitat, un rajolí d’oli d’oliva [...]

+ Tota la informació
Aperitiu de brie arrebossat amb melmelada de mango

Aperitiu de brie arrebossat amb melmelada de mango

1. Batem els ous. 2. Arrebossem les porcions de formatge; primer per ou batut i després per pa ratllat. 3. Congelem les porcions arrebossades un mínim de 4 hores. 4. Fregim les porcions directament congelades en oli ben [...]

+ Tota la informació