Receptes

Crepes de cacau amb fruita caramel·litzada

Crepes de cacau amb fruita caramel·litzada

Per a la massa de crepes 1. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la Beguda d’Arròs amb Cacau Nomen juntament amb la farina, els ous, l’oli i un pessic de sal. 2. Deixem reposar la massa a la nevera durant una hora. 3. Untem una [...]

+ Tota la informació
Puré de patates amb saltat de bolets i ou poché

Puré de patates amb saltat de bolets i ou poché

1. Escalfem la llet amb sal i nou moscada i un cop calenta afegim el puré de patates i coem fins a espessir. Rectifiquem de sal i pebre negre. 2. Netegem els bolets i els saltem amb una mica d’oli d’oliva. Reservem. 3. Fem quatre [...]

+ Tota la informació
Broquetes de tofu amb guarnició d’arròs i remolatxa

Broquetes de tofu amb guarnició d’arròs i remolatxa

1. Diluïm el miso amb una mica d’aigua. 2. En un bol barregem el miso diluït amb el sèsam i els daus de tofu. Deixem macerar durant un mínim de 30 minuts. 3. Mentrestant posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs [...]

+ Tota la informació
Croquetes de quinoa i fruits secs

Croquetes de quinoa i fruits secs

1. Rentem la quinoa amb força aigua. En una olla posem els 100 g de quinoa juntament amb 200 ml de beguda d’arròs i un pessic de sal. Coem a foc suau i tapat durant 12 minuts aproximadament. 2. Piquem els festucs i les nous amb l’ajuda [...]

+ Tota la informació
Carbassa farcida amb arròs integral i tocs de tardor

Carbassa farcida amb arròs integral i tocs de tardor

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Obrim les carbasses per la meitat i els hi traiem els fils i les llavors. 3. Pintem les carbasses amb una mica d’oli d’oliva i les coem al forn durant 30-40 minuts (o fins que estiguin [...]

+ Tota la informació
Arròs amb espinacs, gambes i un toc de coco i curri

Arròs amb espinacs, gambes i un toc de coco i curri

1. En una paella posem un raig d’oli d’oliva i coem els espinacs frescos fins que redueixin el seu volum. 2. Afegim les cues de gambes i coem tot junt fins que les gambes estiguin cuites. 3. Afegim els condiments aromàtics; el [...]

+ Tota la informació
Magret d’ànec amb salsa de taronja i guarnició d’arròs a l’all

Magret d’ànec amb salsa de taronja i guarnició d’arròs a l’all

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 18 minuts. Colem i reservem. 2. Laminem les dents d’all. 3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i quan estigui calent afegim l’all. Coem durant un [...]

+ Tota la informació
Lasanya de carbassó, blat tendre, olivada i tocs cruixents

Lasanya de carbassó, blat tendre, olivada i tocs cruixents

1. Posem aigua amb sal a bullir i quan arrenqui el bull afegim el blat tendre. Coem durant 10 minuts. Colem i reservem. 2. Tallem el carbassó a làmines i el coem a la planxa lleugerament. 3. Pintem les làmines amb una mica [...]

+ Tota la informació