Receptes

Saltat de verdures asiàtiques amb guarnició de quinoa

Saltat de verdures asiàtiques amb guarnició de quinoa

1. Amb l’ajuda d’un colador netegem la quinoa. 2. En una olla posem els 150 grams de quinoa juntament amb 300 ml d’aigua. Tapem i coem a foc baix durant 16 minuts (o fins que la quinoa hagi absorbit tota l’aigua). Reservem. 3. [...]

+ Tota la informació
Arròs amb pollastre a la llima

Arròs amb pollastre a la llima

1. En un bol barregem els daus de pollastre juntament amb 4 cullerades soperes d’oli d’oliva, el suc d’una llima, sal i pebre negre al gust i una mica de coriandre picat. Deixem macerar durant mitja hora. 2. Mentrestant posem aigua amb [...]

+ Tota la informació
Pebrots del piquillo farcits d’arròs ecològic

Pebrots del piquillo farcits d’arròs ecològic

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El colem i reservem. 2. Piquem l’enciam, les olives i els cogombrets. 3. En un bol barregem l’arròs cuit amb la tonyina, la maonesa, l’enciam picat, les olives, [...]

+ Tota la informació
Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale

Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 10 minuts. El colem i reservem. 2. Tallem la ceba a mitges llunes, la col kale a tires fines i les pastanagues a bastons. 3. En un wok disposem un rajolí d’oli d’oliva i saltem [...]

+ Tota la informació
Arròs cremós amb pèsols

Arròs cremós amb pèsols

1. Piquem els alls tendres i el porro a trossets petits. 2. En una cassola posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim les verdures. Salem lleugerament. 3. Afegim l’arròs i coem tot junt durant uns minuts. 4. Mentrestant, [...]

+ Tota la informació
Bowl amb verdures de primavera

Bowl amb verdures de primavera

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Bullim els pèsols amb aigua amb sal durant 4 minuts i els reservem. 3. Coem els espàrrecs verds a la planxa i els [...]

+ Tota la informació
Hamburguesa d’espinacs i arròs

Hamburguesa d’espinacs i arròs

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15 minuts. Colem i reservem. 2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem els espinacs durant 10 minuts. Salpebrem al gust. 3. En un bol barregem [...]

+ Tota la informació
Bledes amb mostassa acompanyades d’arròs i quinoa

Bledes amb mostassa acompanyades d’arròs i quinoa

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs amb la quinoa durant 16 minuts. Colem i reservem. 2. Netegem les bledes, reservem les penques per un cantó i en piquem les fulles per l’altre. 3. En una paella posem un raig [...]

+ Tota la informació