Receptes

Arròs biryani

Arròs biryani

1. Piquem la ceba a daus petits i pelem i piquem el gingebre a trossets molt petits. 2. En una cassola posem un raig d’oli de girasol i sofregim la ceba durant 10 minuts. 3. Afegim el gingebre i coem durant un parell de minuts [...]

+ Tota la informació
Amanida d’arròs amb préssec, parmesà i cogombre

Amanida d’arròs amb préssec, parmesà i cogombre

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Pelem el cogombre, li traiem les llavors centrals i el tallem a daus molt petits. 3. Pelem els préssecs i els tallem a daus [...]

+ Tota la informació
Batut de beguda d’arròs, pera i canyella

Batut de beguda d’arròs, pera i canyella

1. Pelem les peres. 2. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la beguda d’arròs amb la pera i la canyella. 3. Deixem refredar a la nevera i servim ben fred.

+ Tota la informació
Amanida tropical d’arròs integral

Amanida tropical d’arròs integral

1. Bullim l'arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i refredem. 2. Pelem el mango i el tallem a daus petits. 3. Tallem la pinya a daus petits. 4. En una paella torrem els pinyons lleugerament. 5. Piquem el coriandre. 6. En [...]

+ Tota la informació
Gelat d’arròs amb llet

Gelat d’arròs amb llet

1. En una olla posem la llet, la llet evaporada, la branca de canyella, la baina de vainilla i la pell de la llimona. Escalfem fins que arrenqui el bull. 2. Afegim l’arròs i deixem cuinar durant 15 minuts a foc mig i remenant de tant [...]

+ Tota la informació
Arròs amb llet de coco i mango

Arròs amb llet de coco i mango

1. Posem aigua a bullir i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 minuts. Colem i reservem. 2. Posem la llet de coco a bullir juntament amb el sucre. 3. Incorporem l’arròs i el coem fins que estigui al punt (uns 12 minuts [...]

+ Tota la informació
Arròs caldós amb galeres

Arròs caldós amb galeres

1. En una cassola posem un raig d’oli d’oliva i 2 grans d’alls aixafats. Quan estiguin daurats els retirem de la cassola. 2. Afegim les galeres i les marquem a la cassola. Les reservem. 3. Afegim el tomàquet pelat i tallat a daus [...]

+ Tota la informació
Niguiri de salmó

Niguiri de salmó

Per a preparar l’arròs: 1. Netegem l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades). 2. En l’arrossera per a microones col·loquem l’arròs net juntament amb l’aigua i coem a màxima potència durant [...]

+ Tota la informació