Receptes

Paella de marisc

Paella de marisc

[embed]https://youtu.be/DwoVL-kt2A0[/embed] 1. En una paella posem un bon raig d'oli d'oliva i marquem les gambes. 2. Retirem les gambes i les reservem. 3. Afegim els musclos i coem fins que s'obrin. Retirem i reservem. 4. Tallem la sípia [...]

+ Tota la informació
Timbal d’arròs, remenat i espaguetis de carbassó

Timbal d’arròs, remenat i espaguetis de carbassó

1. Introduïm els Vasets d'Arròs al microones i els coem durant 1 minut. Reservem. 2. Amb l’ajuda d’un aparell espiralitzador fem espaguetis de carbassó. 3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i saltem els espaguetis de [...]

+ Tota la informació
Salmó al forn amb tocs cítrics i guarnició d’arròs, alls tendres i xampinyons

Salmó al forn amb tocs cítrics i guarnició d’arròs, alls tendres i xampinyons

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El colem i reservem. 2. Mentrestant ratllem la pell de la llimona, la llima i la taronja, i n’exprimim els sucs. 3. Deixem macerar els lloms de salmó amb el suc dels 3 [...]

+ Tota la informació
Aperitiu de boletes d’arròs

Aperitiu de boletes d’arròs

1. Preescalfem el forn a 180ºC. 2. En una olla posem aigua i quan bulli afegim l’arròs. Un cop cuit el colem. 3. Barregem l’arròs cuit amb la tonyina, el formatge ratllat, la maonesa, les herbes provençals i sal al gust. 4. Ens [...]

+ Tota la informació
Cous cous amb magrana i ametlles

Cous cous amb magrana i ametlles

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=2rkHtChNETU[/embed] 1. En un bol barregem el cous cous amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal. 2. Afegim l'aigua, barregem bé i deixem reposar durant 15 minuts. 3. Desgranem la [...]

+ Tota la informació
Curri groc thai amb albergínia i pollastre

Curri groc thai amb albergínia i pollastre

1. Bullim l’arròs en aigua amb sal durant 9 minuts. Colem i reservem. 2. En un wok posem dues cullerades soperes d’oli de girasol juntament amb la pasta de curri i coem durant 1 minut. 3. Afegim la llet de coco i coem durant 2 [...]

+ Tota la informació
Saltat de verdures d’hivern amb blat tendre

Saltat de verdures d’hivern amb blat tendre

1. Posem aigua amb sal a bullir i quan arrenqui el bull afegim el blat tendre. Coem durant 10 minuts. Colem i reservem. 2. Tallem el bròquil i la coliflor a ramillets molt petits. 3. En un wok amb una mica d'oli d'oliva saltem les [...]

+ Tota la informació
Hamburgueses d’arròs salvatge

Hamburgueses d’arròs salvatge

1. Bullim l'Arròs Salvatge en aigua amb sal durant 40-45 minuts (ha de quedar força cuit). Colem i reservem. 2. Pelem i ratllem la pastanaga molt finament. 3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem la pastanaga durant [...]

+ Tota la informació