Receptes

Arròs caldós amb gambes

Arròs caldós amb gambes

1. Salpebrem les gambes i els escamarlans. 2. En una cassola posem un bon raig d’oli d’oliva i marquem les gambes i els escamarlans. Retirem i reservem. 3. En la mateixa cassola sofregim la ceba tallada a daus molt petits durant 15 [...]

+ Tota la informació
Pastís esponjós de llimona

Pastís esponjós de llimona

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Batem els ous juntament amb el sucre. 3. Afegim la farina d’arròs, el llevat i la canyella tamisades. Barregem bé. 4. Ratllem la pell de la llimona. 5. Afegim la llet, l’oli, la ratlladura [...]

+ Tota la informació
Arròs biryani

Arròs biryani

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=sQSpjEC6TMY[/embed] 1. Piquem la ceba a daus petits i pelem i piquem el gingebre a trossets molt petits. 2. En una cassola posem un raig d’oli de girasol i sofregim la ceba durant 10 minuts. 3. [...]

+ Tota la informació
Amanida d’arròs amb préssec, parmesà i cogombre

Amanida d’arròs amb préssec, parmesà i cogombre

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Pelem el cogombre, li traiem les llavors centrals i el tallem a daus molt petits. 3. Pelem els préssecs i els tallem a daus [...]

+ Tota la informació
Batut de beguda d’arròs, pera i canyella

Batut de beguda d’arròs, pera i canyella

1. Pelem les peres. 2. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la beguda d’arròs amb la pera i la canyella. 3. Deixem refredar a la nevera i servim ben fred.

+ Tota la informació
Amanida tropical d’arròs integral

Amanida tropical d’arròs integral

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=I6AZQIjGgOY[/embed] 1. Bullim l'arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i refredem. 2. Pelem el mango i el tallem a daus petits. 3. Tallem la pinya a daus petits. 4. En una paella torrem [...]

+ Tota la informació
Gelat d’arròs amb llet

Gelat d’arròs amb llet

1. En una olla posem la llet, la llet evaporada, la branca de canyella, la baina de vainilla i la pell de la llimona. Escalfem fins que arrenqui el bull. 2. Afegim l’arròs i deixem cuinar durant 15 minuts a foc mig i remenant de tant [...]

+ Tota la informació
Arròs amb llet de coco i mango

Arròs amb llet de coco i mango

1. Posem aigua a bullir i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 minuts. Colem i reservem. 2. Posem la llet de coco a bullir juntament amb el sucre. 3. Incorporem l’arròs i el coem fins que estigui al punt (uns 12 minuts [...]

+ Tota la informació