SÈMOLA D’ARRÒS

Sèmola d’arròs Nomen. La sèmola sense gluten.
La sèmola d’arròs Nomen és un producte procedent de la molta del gra d’arròs, madur i sa de color blanc uniforme apta per a persones celíaques.

Ideal per a preparar plats dolços i salats com ara sopes, farinetes, cremes, purés, coques, i arrebossats de textura lleugera, també és perfecta per a acompanyar carn, peix i verdura.

A més, barrejada amb farina d’arròs surten saludables receptes de fàcil digestió.

Entre les seves qualitats nutricionals destaca la gran quantitat de minerals (calci, ferro) i vitamines que aporta. És una excel·lent font de fibra i conté molt pocs greixos saturats i colesterol, per això és un aliment saludable per al cor.

SUGGERIMENTS NOMEN

Sopa de peix amb sèmola d'arròs

Sopa de peix amb sèmola d'arròs

El primer serà pelar els llagostins i reservar la carn (es poden reservar [...]

Pastís de xocolata i sèmola
Comparteix-ho!

Consells de preparació

Prepara el teu brou preferit amb sèmola en comptes d'arròs o pasta per a sopa. En posar-lo al foc afegeix-hi entre 2 i 3 cullerades ben farcides de sèmola per cada litre de brou. Remena-ho lentament i deixa-ho coure uns 10 minuts. Obtindràs la sopa més exquisida.

Vegeu-ne més