Alvocat farcit d’arròs i gambes

Jaume Sala Sanz
(Girona)

Alvocat farcit d’arròs i gambes
De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 g d’arròs Nomsal
10 gambes cuites
2 alvocats
1 tomàquet
1 pot petit de blat de moro dolç cuit
Enciam
Salsa rosa
1 rodanxa de llimona i una altra de taronja per decorar

EL·LABORACIÓ

Posa a escalfar una cassola amb abundant aigua i afegeix la sal. Introdueix l’arròs i deixa que es cogui durant 20 minuts.
Trosseja el tomàquet, el blat de moro i les gambes cuites i posa-ho tot en un bol.

Pela l’alvocat, trosseja’l i incorpora’l al bol. Assaona tot el conjunt i reserva les closques de l’alvocat per a la presentació.
Afegeix l’arròs cuit a la barreja anterior. Omple les closques d’alvocat amb la barreja. Acompanya amb una mica de salsa rosa i decora amb un llit de enciam tallat a trossos, dues gambes senceres sobre dels alvocats, una rodanxa de llimona i una altra de taronja.

Comparteix-ho!