INGREDIENTS
1 branca de canyella i canyella en pols
EL·LABORACIÓ
A una cassola posem a bullir la llet amb la nata, 75 ml de suc de taronja, pela de taronja
i la branca de canyella. Quan comenci a bullir afegim l’arròs prèviament netejat.
Es deixa bullir a foc lent durant uns 20 minuts aproximadament.
És important no deixar de moure en cap moment per que no s’enganxi.
Tallem la taronja a trossos. Reservem.
D’altra banda, en un cassó posem a fondre la mantega a foc lent, i un cop fosa hi afegim el sucre,
la resta de suc de taronja i un rajolí de Cointreau. (És opcional, si no teniu o no us agrada,
eu la resta de la recepta sense aquest ingredient).
Deixem a foc lent perquè es consumeixi a poc a poc, és important no deixar de remenar.
Quan estigui gairebé llest, hi afegim la llet que havíem bullit en primer lloc i els trossets de taronja.
Ho barregem bé i després d’un parell de minuts ho retirem del foc i deixem refredar, traient la pell
de la taronja i la branca de canyella, abans d’abocar l’arròs amb llet en una font o safata.
Quan ja no estigui calent, es poden presentar en mitges taronges buides i posar canyella mòlta per sobre.