Arròs amb llet

Sheila Quintana Cerrato
(Girona)

Arròs amb llet
Més de 1h
Postres
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

1 litre de llet
100 gr d’arròs
70 gr de sucre
1 pell de la llimona
1 pell de taronja
1 branca de canyella
1 cc de canyella en pols per decorar

EL·LABORACIÓ

Es posa la llet a bullir en una cassola amb la branca de canyella, la pell d’una llimona i d’una taronja. Quan comença a bullir s’afegeix l’arròs, i es cou a foc lent durant uns 50 minuts remenant sovint.
S’afegeix el sucre i es cou durant 10 minuts més. Quan estigui l’arròs cuit es retira del foc, es treu la pell de la llimona i de la taronja, es treu la canyella en branca i es deixa refredar.
En el moment de servir s’empolvora l’arròs amb una mica de canyella en pols.
Ara a l’estiu si es serveix fresquet està boníssim!

Comparteix-ho!