Arròs amb rossinyols i ous de reig al perfum de sajolida

Anna Fornell Soler
(Barcelona)

Arròs amb rossinyols i ous de reig al perfum de sajolida
De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

400 grs d’arròs bomba
800 ml de brou de verdures
300 grs de rossinyols i ous de reig
3 o 4 talls de ventresca de porc
4 alls
3 cullerades de salsa de tomàquet
1 branca de sajolida
Oli d’oliva
Sal
Pebre vermell dolç

EL·LABORACIÓ

Fem fregir la ventresca en oli d’oliva en una paella on farem l’arròs. Reservem. En aquest mateix oli, fem fregir els ceps tallats. Quan estiguin fets, hi afegim els alls ratllats i la salsa de tomàquet, també hi afegim la ventresca. Hi posem l’arròs i donem un parell de voltes perquè es dauri una mica. Ho reguem amb el brou bullint. Salem i hi afegim una culleradeta de pebre dolç i la branca de sajolida.

Deixem coure 20 minuts. Com sempre, si és necessari afegim brou.

Comparteix-ho!