Arròs caldós amb espàrrecs i faves de l’horta

Jaume Sala
(Girona)

Arròs caldós amb espàrrecs i faves de l’horta
De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

1/2 kg d’arròs Nomen Extra
250 grs de faves tendres
4 dents d’all
250 grs d’espàrrecs de marge
1 ceba
2 pebrots verds
1 pastilla de brou concentrat de verdures
Oli d’oliva
Aigua
Sal
Pebre vermell dolç
Colorant alimentari

EL·LABORACIÓ

En una olla amb un rajolí d’oli sofregim les dents d’all a làmines, el pebrot a tiretes
i la ceba picadeta. Quan la verdura estigui estovada, afegim una mica de pebre vermell.
Afegim l’arròs i ho sofregim tot junt uns 2 minuts.

Incorporem l’aigua, la pastilla de brou dissolta i el colorant alimentari.
Quan comenci a bullir, afegim les faves tendres i els espàrrecs.
Deixar coure fins que l’arròs estigui llest.

Servir i gaudir!

Bon profit!

Comparteix-ho!