Arròs mil delícies

Maria Begoña Del Valle
(Rubí) Barcelona

Arròs mil delícies
Fins 20 min
Primer plat
De 1 a 2 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

2 gots d’arròs
Pernil a dauets
Dos o tres grapats de xampinyons
Un grapat d’espàrrecs
Brou de verdures (el doble de quantitat que d’arròs)
2 ous
1 pastanaga
1 grapat de pèsols
1 ceba
2 alls
Oli d’oliva
Sal

EL·LABORACIÓ

Netegem els xampinyons. En una cassola posem oli d’oliva, afegim all i quan estigui daurat
hi afegim l’arròs i ofeguem una mica, cobrim amb el brou (el doble que d’arròs), portem a ebullició
i abaixem el foc durant 15 o 18 min, ha de quedar un arròs sec i solt.
En una paella amb oli, posem pastanaga, els espàrrecs, els pèsols, ofeguem la ceba i l’all,
incorporem els xampinyons fins que es consumeixi l’aigua que deixen anar, afegim el pernil,
passats 2 o 3 min afegim les gambes, cuinem uns 5 minuts més.
Llavors afegim l’arròs i remenem bé per barrejar, apaguem el foc i deixem reposar mentre a part, fregim els ous.
El rovell ha de quedar ben líquid.

Comparteix-ho!