Curry verd de verdures i nous amb arròs basmati

Anna Rubau Geli
(Girona)

Curry verd de verdures i nous amb arròs basmati
Fins 20 min
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

200 gr d'arròs basmati brajma Nomen
1 ceba a llunes
1/2 porro picat
1 pebrot verd, 1 de groc i 1 de vermell a tires
2 pastanagues
1 carbassó a tires
100 gr de nous
2 alls
400 ml de llet de coco
2 cullerades de pasta de curri verd
1 culleradeta de coriandre
1 culleradeta de grans de pebre negre
Sal
1 bitxo

EL·LABORACIÓ

Bullim l’arròs amb aigua i sal, el colem i reservem. En un wok o paella alta amb poc oli de gira-sol o d’oliva hi saltedem els alls, la ceba i el porro 3 minuts i hi posem els pebrots, les carrotes i el carbassó i ho deixem coure 7 minuts.

Hi posem el coliandre, la llet de coco, la sal, uns grans de pebre negre, el bitxo i la salsa de curry verd. Remenem i deixem coure uns 20 minuts, afegint brou de verdures o aigua si quedés sec. Ha de quedar cremós.

Provem de sal, rectifiquem si cal. Retirem el bitxo, l’hi posem les nous i servim calent en bols afegint l’arròs blanc abans de servir.

Comparteix-ho!