Magret d’ànec

Pilar Ruiz Rodriguez Rubio
(Cádiz)

Magret d’ànec
Més de 1h
Segon plat
D'1 a 2 persones
Dificultat alta

INGREDIENTS

2 magret d’ànec
100 gr de bolets picats
2 gots d'arròs Nomen
1 got de vi negre
1/4 de brou d'au
1/2 got de vi negre
5 grans d'all
1 ceba
2 pastanagues
2 fulles de llorer
Grans de pebre negre
Comí en pols
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
4 tomàquets picats

EL·LABORACIÓ

Trossegem els magrets d’ànec, salpebrem. A la cassola sofregim els alls, afegim l’ànec, remenem i afegim el vi. Quan s’evapori el vi, cobrim amb brou i afegim la pastanaga trossejada. Cuinem 30 min.

Fem el sofregit a la paella amb oli i afegim la ceba i 1 all picat, els pebrots talladets, llorer, farigola i pebre negre en gra. Remenem i cuinem.

Afegim els bolets, els tomàquets, pebre vermell, safrà i remenem.

Traiem l’ànec i els cigrons del brou i afegim al sofregit, barregem, afegim l’arròs, cuinem. Afegim brou, cuinem 10 min. més.

Els últims 10 min. cuinem al forn.

Comparteix-ho!