Blog
4 receptes innovadores per mostrar el teu costat més creatiu

4 receptes innovadores per mostrar el teu costat més creatiu

Nomen      17/04/2017

El 21 d’abril se celebra el Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació, per la qual cosa t’animem a posar-te el davantal i experimentar, també a la teva cuina, amb receptes innovadores i delicioses. No cal escollir plats massa elaborats, et proposem provar coses noves, plats que no sols cuinar o aquesta recepta que t’encanta, però mai t’has animat a preparar. Gaudeix de la teva cuina fent servir la imaginació i, què et sembla preparar aquest menú per a dues persones?

1. Crema freda de cogombre i alvocat

Ingredients:

– 1 cogombre

– 1 alvocat

– ½ ceba

– el suc d’una llimona

– 100ml de llet

– sal

– pebre

Elaboració:

1. Pela el cogombre i treu-li les llavors de l’interior.

2. Pela l’alvocat i la mitja ceba.

3. Talla-ho tot a daus i tritura-ho.

4. Afegeix el suc de llimona i la llet, sal i pebre al gust.

5. Posa la crema en gotets i deixa-la reposar a la nevera fins al moment de servir. Llest!

2. Arròs amb pollastre i bolets al curri

Ingredients:

– 150 grams d’Arròs Rodó Extra Nomen

– 150 grams d’assortiment de bolets

– 150 grams de pit de pollastre

– oli d’oliva verge

– una cullerada sopera de curri

– sal

Elaboració:

1. En una paella, posa un rajolí d’oli d’oliva verge i afegeix els bolets fins que s’estovin lleugerament.

2. Mentrestant, renta i talla els pits de pollastre a daus i agrega’ls a la mateixa paella. Deixa-ho cuinar 5 minuts a foc mitjà i afegeix l’Arròs Rodó Extra de Nomen.

3. Sense deixar de remenar, afegeix aigua fins que cobreixi, una mica de sal i el curri. Baixa el foc i deixa-ho cuinar fins que l’arròs estigui llest (15 minuts aproximadament). Remou cada 3 minuts. Si s’evapora molt l’aigua, afegeix més a poc a poc.

4. Servir i llest!

3. Ceviche amb salmó

Ingredients:

– 250g de salmó fresc

– 1 taronja

– ½ llima

– ½ llimona

– ½ api fresc

– ½ fruita de la passió

– coriandre

– ½ ceba

– oli de sèsam

– llavors de sèsam blanc

– sal

– pebre

– 1 alvocat

– 1 tomàquet pera

Elaboració:

1. Neteja el salmó i talla’l a daus, assaona amb sal i pebre.

2. Talla la ceba i l’api a tires fines, afegeix-ho al salmó i deixa-ho reposar.

3. Mentrestant, esprem les taronges i la llima, neteja la fruita de la passió i reserva les llavors.

4. Barreja el suc de llima i el de la taronja i afegeix-li unes gotes d’oli de sèsam, així com les llavors i la polpa de la fruita de la passió.

5. Amaneix el salmó amb el suc, deixa-ho reposar 3 minuts i llest!

4. Formatge cremós amb maduixes i nous

Ingredients:

– 200g de maduixes

– 200ml de nata per muntar

– 150g de formatge cremós

– 50g de sucre morè

– 50g de nous

– 4 galetes

– 1 llimona

Elaboració:

1. Renta les maduixes, separa les fulles i talla-les a quadrats petits.

2. Agrega-les a una cassola juntament amb 30g de sucre i la crema de llimona i cuina-ho a foc lent durant 45 minuts aproximadament, fins que es desfacin les maduixes.

3. Mentrestant, tritura les nous i les galetes.

4. Munta la nata amb la resta del sucre i afegeix el formatge cremós poc a poc.

5. Col·loca les galetes i les nous a la part inferior d’un parell de gots, afegeix la nata muntada juntament amb el formatge a sobre i una mica de melmelada a la part superior. Pots repetir aquesta acció per donar-li més sabor.

6. Reserva’l a la nevera, i llest!

Gaudeix d’un dinar amb plats nous i saborosos amb aquestes receptes innovadores! Si t’agrada cuinar, no dubtis a posar-te mans a l’obra, segur que el resultat no et deixa indiferent!

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *