Salmó a la planxa marinat en salsa de soia i guarnició d’arròs

Categoria: Altres
Salmó a la planxa marinat en salsa de soia i guarnició d’arròs
20 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

4 racions de salmó
200ml de salsa de soia (1 got)
6 alls tendres
Arròs Ràpid NOMEN
10ml d'oli (1 cullerada)

EL·LABORACIÓ

Fer servir salmó congelat o congelar durant 48h les peces de salmó fresc per a una cocció lleu amb l’interior de la peça crua. Així inactivarem els possibles anisakis. Si escollim salmó fresc, cuinar completament les peces.

Disposar en un recipient salsa de soia. Afegir els alls tendres finament picats. Disposar els lloms de salmó a sobre i deixar reposar uns 15 minuts.

Mentrestant, cuinar l’arròs ràpid 5 minuts.

Escórrer el salmó i, en una planxa o paella ben calenta untada en oli, cuinar el salmó volta i volta. Podem cuinar-ho sobre un paper de forn si no tenim una paella antiadherent.

Colar l’all tendre i servir el salmó amb l’arròs i l’allet per damunt.

Comparteix-ho!