Galetes nadalenques amb canyella, gingebre i nou moscada

Categoria: Postres, Vídeo receptes
Galetes nadalenques amb canyella, gingebre i nou moscada
20 minuts
Postres
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

370 g de farina de blat Nomen
120 g de mantega
1 ou mida L
140 g de sucre glaç
½ cullerada de postres de llevat en pols
¼ de cullerada de postres de canyella
¼ de cullerada de postres de gingebre molt
Nou moscada
80 ml de Beguda d’Arròs Nomen

EL·LABORACIÓ

ç
n_2016-12_receta_galletas_ingredientes_micweb

1. Preescalfem el forn a 180 ºC.

2. En un bol barregem la farina amb la mantega.

3. Afegim l’ou, el sucre, el llevat, la canyella, el gingebre i una mica de nou moscada ratllada. Barregem bé.

4. Afegim la beguda d’arròs i barregem bé fins a obtenir una massa homogènia.

5. Posem la massa entre dues làmines de paper de forn.

6. Estirem la massa amb l’ajuda d’un corró.

7. Amb l’ajuda d’un tallador de galetes en forma d’estrella tallem les galetes.

8. Coem les galetes al forn a 180ºC durant uns 15 minuts (o fins que les galetes estiguin lleugerament daurades).

9. Servim amb una mica de sucre glaç per sobre a mode decoratiu.

Comparteix-ho!