Curri groc thai amb albergínia i pollastre

Categoria: Menjar asiàtic i oriental
Curri groc thai amb albergínia i pollastre
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

300 g d’Arròs Thai Nomen
1 pit de pollastre
1 cullerada sopera de pasta de curri groc
500 ml de llet de coco
1 albergínia
2 cullerades soperes de salsa de peix (Nam Pla)
Oli de girasol
Coriandre fresc

EL·LABORACIÓ

N_2017.01_receta_arroz_curry_thai_ingredientes_microweb

1. Bullim l’arròs en aigua amb sal durant 9 minuts. Colem i reservem.

2. En un wok posem dues cullerades soperes d’oli de girasol juntament amb la pasta de curri i coem durant 1 minut.

3. Afegim la llet de coco i coem durant 2 minuts.

4. Tallem l’albergínia a daus petits.

5. Afegim l’albergínia i coem tot junt durant 8 minuts.

N_2017.01_receta_arroz_curry_thai_paso_microweb

6. Mentrestant, tallem el pollastre a daus petits.

7. Afegim els daus de pollastre i coem fins que el pollastre estigui cuit.

8. Afegim la salsa de peix i coem tot junt un parell de minuts.

9. Disposem una base d’arròs i afegim el curri per sobre.

10. Decorem amb unes fulles de coriandre.

N_2017.01_receta_arroz_curry_thai_final_microweb

Comparteix-ho!