Arròs ecològic amb cigrons, carn picada i comí

Categoria: Ideals per a tupper
Arròs ecològic amb cigrons, carn picada i comí
30 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 g d'Arròs de Cultiu Ecològic Nomen
2 cebes de Figueres
20 ml de vi dolç
300 g de carn picada de vedella
1 cullerada de postres de comí
100 g de cigrons cuits
30 g de panses
30 g de pinyons
Cibulet
Oli d’oliva
Sal

EL·LABORACIÓ

arroz_con_garbanzos_ingredientes

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15-16 minuts. Colem, refredem i reservem.

2. Tallem la ceba a làmines fines i la coem en una paella amb oli d’oliva durant 10 minuts.

3. Afegim el vi dolç i les panses i coem durant 3 minuts (fins que s’evapori l’alcohol). Retirem i reservem.

arroz_con_garbanzos_paso

4. A la mateixa paella coem la carn picada amb una mica d’oli d’oliva. Afegim el comí i salem al gust.

5. Un cop cuita la carn afegim la ceba, els cigrons, els pinyons i l’arròs. Cuinem tot junt durant uns minuts, rectifiquem de sal, decorem amb una mica de cibulet picat i servim.

arroz_con_garbanzos_final

Comparteix-ho!