Risotto barreja de bolets Nomen. Del bosc al plat
Amb el risotto barreja de bolets Nomen et porta els millors productes del bosc al plat.
L’exquisit sabor dels bolets seleccionats i la textura melosa de l’arròs proporcionen una inconfusible aroma a aquesta deliciosa recepta.
Ara amb els plats preparats de Nomen a la carta podràs gaudir d’un excepcional risotto de bolets en només 15 minuts.
El risotto, un plat tradicional de la gastronomia italiana a base d’arròs, combina a la perfecció amb la nostra acurada selecció de bolets.
A Nomen et presentem un risotto de bolets preparat amb productes de màxima qualitat per a seduir els paladars més gurmets.
L’arròs
Com no podia ser d’una altra manera, Nomen, especialista en arròs, ha seleccionat el millor arròs extra per a Nomen a la carta. Un arròs rodó, perlat, mediterrani, d’alta qualitat, que absorbeix el sabor i queda al punt ideal per a aquests plats.
Els bolets
Rossinyol, trompeta groga, trompeta negra, cep i moixernó són altres protagonistes destacats d’aquesta proposta gastronòmica. Com que són bolets aptes per a la dessecació, en podem menjar tot l’any gràcies al sistema de deshidratació. Una antiga tècnica de conservació per a mantenir inalterades totes les propietats dels aliments.
L’ús d’aliments deshidratats ve de molt lluny, del neolític. Els homes que sortien de caça van idear rudimentàries tècniques per a conservar els aliments. Aquestes tècniques es van anar desenvolupant i avui dia els aliments deshidratats (fruites, carn, peix i també bolets) s’han convertit en una part important de la nostra dieta.
El brou
El millor arròs i la selecció dels bolets més exquisits havien d’anar acompanyats d’un brou deshidratat a base de les millors verdures, ingredients que concedeixen a Nomen a la carta plats de categoria cinc forquilles.
Descubre toda nuestra gama de productos
15 minuts.
250 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.