ARRÒS LLARG

Arròs llarg Nomen: sempre solt, ideal per a guarnicions
L’arròs de gra llarg Nomen és l’arròs més consumit al nord d’Europa, Amèrica i extenses zones d’Àsia, i cada vegada és més present a la nostra cuina.

Pel seu alt contingut en amilosa (component del midó) sempre queda esponjós, lleuger, solt i no s’enganxa. Ideal per a consumir en fred, per exemple en amanides, guarnicions i postres.

A més, ara l’arròs llarg Nomen es presenta en un envàs de paper 100% reciclable. Amb l’objectiu de reduir el plàstic i l’impacte ambiental, hem apostat per un nou disseny més sostenible i respectuós amb el medi ambient, seguint la línia d’aplicar mesures pensades per a reduir les emissions de CO2 i preservar el nostre entorn.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 15 minuts.

format recomendado

1 kg. Envasat en paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

SUGGERIMENTS NOMEN

Hamburguesa d'espinacs i arròs

Hamburguesa d'espinacs i arròs

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15 [...]

Arròs amb verdures al forn i bacallà esqueixat amb picada d'olives

Arròs amb verdures al forn i bacallà esqueixat amb picada d'olives

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Posem aigua amb sal a bullir i coem [...]

Arròs pilaf amb oli de coco i herbes fresques

Arròs pilaf amb oli de coco i herbes fresques

En una cassola ofeguem la ceba i l'all en 4 cullerades d'oli de [...]

Arròs pilaf amb oli de coco i herbes fresques
Comparteix-ho!

La varietat arròs llarg

L'arròs llarg Nomen és un arròs de primera ric en proteïnes, minerals i vitamines. De gra llarg i de color blanc uniforme, l'arròs llarg Nomen és un arròs pur 100%, procedent de la molta del gra closca espellofat, blanquejat, polit, classificat i envasat.

Consells de preparació

Posa al foc tres parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs llarg Nomen. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure a foc lent durant 15 minuts. Deixa-ho reposar fora del foc durant uns 5 minuts abans de servir-ho perquè quedi en el seu punt òptim.

Vegeu-ne més