Arròs especial per a preparar les teves receptes més dolces
Nomen presenta la seva gran selecció d’arròs per a postres. L’arròs arbori, al costat de l’arròs carnaroli, és un dels tipus d’arròs italià utilitzats per a l’elaboració de plats per a postres i risottos.
Aquests tipus d’arròs de gra petit són ideals per a aconseguir la textura desitjada pel seu alt contingut en midó i la seva capacitat d’absorbir molt de líquid. Cuinat al punt, l’arròs arbori ofereix una textura tendra, amb el nucli al dente, conservant la seva forma i doblant el volum encara més.
Perfecte per a elaborar receptes tan tradicionals com l’arròs amb llet o flams, pastissos i gelats.
Què esperes per a tastar-lo?
El temps de cocció recomanat és de 20 minuts.
500 g. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.
1. Posem aigua a bullir i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 minuts. [...]
1. En una olla posem la llet, la llet evaporada, la branca de canyella, la [...]
1. Posem en un cassó els 200 g. d'arròs amb la mateixa quantitat d'aigua i [...]