Blog
3 menús per perdre pes després de l’estiu

3 menús per perdre pes després de l’estiu

Nomen      15/09/2020

Unes tapes amb una cerveseta ben fresca, un gelat a mitja tarda, unes copes després de sopar… L’estiu està per gaudir-lo, però pot ser que els excessos et passin factura davant la bàscula. No passa res, tenim la solució perfecta per a què perdis els quilos que hagis pogut guanyar aquest estiu. No és ni impossible, ni avorrit!

Més enllà de la planxa i els bullits, pots preparar menús variats, deliciosos i molt saborosos amb plats que no tenen més de 350 calories. Et donem 3 menús complets, amb entrant, segon i postre. Amb aquests plats mai no diries que estàs fent dieta.

Ep! I el millor és que pots combinar els 9 plats entre sí (per exemple, escollir l’entrant del menú 2 i combinar-lo amb el segon del menú 3 i el postre del menú 1), per a aconseguir fins a 27 menús diferents, així no t’avorriràs mai ni tindràs la sensació que estàs menjant el mateix que el dia anterior.

MENÚ 1

Tallarins de carbassó amb bolets

Entrant

Tallarins de carbassó amb bolets i ou poché (340 calories)
La pasta és un dels plats que més trobes a faltar quan estàs fent dieta. Per això, aquests tallarins fets de carbassó (es tallen amb un gadget especial i es salten amb unes gotes d’oli) et fan la sensació d’estar menjant un plat de pasta, però amb menys de la meitat de calories. Barreja-les amb uns bolets saltats (xampinyons, shiitakes…) amb una mica d’all en pols i afegeix un ou poché a cada plat.

Segon

Lluç al curry amb verdures i arròs (200 calories)
Un bon peix a la planxa és perfecte per a no sumar calories, però si el prepares amb un saltat d’hortalisses (pebrot vermell, groc i verd i ceba, tots tallats en juliana), una salsa fàcil i lleugera de curry i una mica d’arròs blanc, tens un segon de luxe. Marca el peix en una paella amb 2 cullerades d’oli i quan estigui daurat, afegeix ½ cullerada de curry (per persona), remena una mica i després afegeix 50 ml de brou de peix. Deixa reduir la salsa a la meitat i serveix el peix amb la salsa, les hortalises i una mica d’arròs vaporisat ràpid de Nomen, que tindràs fet en només 8 minuts i no es passa ni s’enganxa.

Postre

Creps amb fruits vermells (150 calorías)
Les creps es preparen amb farina (100 gr), llet desnatada (300 ml) i 2 ous (quantitat per a 4 persones) i es van cuallant una a una, abocant un cullerot de massa en una paella antiadherent amb unes gotes d’oli de girasol i cuinant-les 1 minut per cada banda. Després, es farceixen amb els teus fruits vermells preferits (maduixots, gerds, nabius, groselles…), s’enrotllen i llestos!

MENÚ 2

Got de iogurt amb nabius

Entrant

Tàrtar de salmó amb cous cous (350 calories)
Fàcil, boníssim i ràpid de fer, què més es pot demanar? Mentre marines el salmó amb soja i, si vols, unes gotes d’oli de sèsam, hidrates el cous cous. Després montes el tàrtar per capes: cuscús, salmó, daus d’alvocat i daus de tomàquet natural.

Segon

Pollastre farcit d’espinacs a la catalana amb arròs llarg (325 calories)
Salta els espinacs baby en una mica d’oli, amb uns pinyons i unes panses. Obre els pits de pollastre en forma de llibre, posa-hi el farcit a dins, tanca-les i cuina-les al forn. Mentre, cou l’arròs llarg i després salta’l amb unes aromàtiques.Postre

Postre

Gotets de iogurt i nabius (250 calories)
Tritura unes galetes de civada sense sucre i barreja-les amb una mica de mantega light. Fes una base de galeta en uns gotets transparents, després una capa de iogurt desnatat barrejat amb una mica de sucre o de mel i una última capa de melmelada de nabius light.

MENÚ 3

Amanida de llenties amb hortalisses

Entrant

Amanida de llenties amb hortalisses (280 calories)
Talla tomàquets, pebrots, cogombre, pastanaga (i les hortalisses que vulguis) en daus petits. Barreja-les amb unes llenties cuites i acaba amb una mica de ceba caramelitzada.

Segon

Roast beef amb tomàquets al forn (295 calories)
Prepara’l amb un rodó de vedella, primer marcat a la paella amb 2 cullerades d’oli i després fet al forn, amb uns tomàquets cherry de colors i les herbes aromàtiques que més t’agradin (orenga, romaní…).

Postre

Fruites fresques farcides de mousse de formatge fresc (120 calories)
Talla una mica la base de les fruites (perquè es mantinguin d’empeus) i també la tapa. Buida-les una mica i farceix-les amb el formatge fresc batut amb una mica de cacau o vainilla en pols.

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *