Pa ratllat per a arrebossar Nomen. Especial per a arrebossar
El pa ratllat per a arrebossar Nomen és un pa ratllat especial per a empanar i arrebossar carns, peixos o vegetals i aconseguir arrebossats més cruixents i saborosos.
D’aspecte uniforme, és el producte resultant de la molta del pa lleugerament torrat elaborat amb farina de blat, ideal per a arrebossar, empanar o com a ingredient en la massa d’altres aliments com ara hamburgueses, croquetes, mandonguilles, etc.
És un ingredient imprescindible a la cuina per a elaborar nombrosos plats, que de ben segur faran que gaudeixis al màxim del seu sabor.
Tasta la increïble textura lleugerament torrada del pa per a arrebossar Nomen en les teves receptes de calamars arrebossats, filets empanats o croquetes variades… Et lleparàs els dits!
Amb la garantia de qualitat Nomen.
1.5 Kg. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.