PAELLA

Paella Nomen, la millor cuina mediterrània a casa

La paella és, sens dubte, el plat per excel·lència de la cuina mediterrània. Hi ha mil maneres de preparar-la, però sol requerir dedicació i pràctica. Ara per a assaborir una bona paella ja no has de passar-te hores a la cuina. Amb els plats preparats Nomen fer una paella és fàcil, ràpid i còmode. En poc més de 15 minuts tindràs una autèntica paella a punt per a menjar.

Nomen t’ofereix una nutritiva, gustosa i sana recepta de paella marinera sense conservants ni colorants artificials. Perquè puguis preparar-la cada dia i sempre et quedi bona.

Perquè et quedi una exquisida paella marinera et preparem els ingredients necessaris: un deliciós brou de peix i marisc (82%), tomàquet, ceba, oli d’oliva, oli de gira-sol, sal, all, espècies i l’arròs per a afegir-hi.

Es presenta en un envàs que conté una llauna de brou de 590 g i una bossa d’arròs extra de 280 g per a 3-4 racions.

Et ve de gust una bona paella avui?

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 15 minuts més 5 minuts de repòs.

format recomendado

870 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

PAELLA
Comparteix-ho!

Consells de preparació

  1. Aboca el contingut de la llauna en una paella o cassola de fang (d'uns 30 cm de diàmetre). Omple d'aigua la llauna buida i afegeix-la al brou.
  2. Quan comenci a bullir, afegeix-hi l'arròs procurant que quedi barrejat i repartit. Deixa-ho bullir a foc intens durant dos minuts. Redueix la intensitat a foc suau i continua la cocció fins que absorbeixi tot el brou (aproximadament 13 minuts més).
  3. Retira-ho del foc i deixa-ho reposar 5 minuts abans de servir-ho.
Aquest producte ja conté sal. No obstant això, durant l'ebullició pots rectificar-ho al gust.  

Suggeriment

Comença a preparar la paella seguint les instruccions. Passats 10 minuts des que l'aigua hagi començat a bullir, afegeix-hi uns musclos i unes cloïsses i deixa-ho coure el temps indicat.

Vegeu-ne més