PURÉ DE PATATES INSTANTANI

Puré de patates instantani Nomen. El puré més casolà.
El puré de patates Nomen és un aliment molt ric en hidrats de carboni, deliciós com a primer plat i perfecte per a acompanyar carn, peix o ous. És un puré en flocs molt fàcil de preparar, al foc o al microones, amb un sabor exquisit i una textura finíssima. Amb autèntic sabor casolà.

A més de ser una de les guarnicions més habituals i preferides tant per nens com per adults, és un aliment molt ric en hidrats de carboni i baix en greixos.

A Nomen seleccionem acuradament els ingredients i utilitzem el procés d’envasament més adequat per a oferir un producte amb un sabor excel·lent i amb totes les propietats nutricionals intactes.

format recomendado

115 g. | 230 g. | 500 g. | 2 kg. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

SUGGERIMENTS NOMEN

Roastbeef al porto amb puré de patates

Roastbeef al porto amb puré de patates

Pel roastbeef, el primer és cosir-lo amb fermesa i salpebrar-lo. El daurarem [...]

Costelles de porc lacades amb puré de patates

Costelles de porc lacades amb puré de patates

Disposar dins d’una font de forn la costella untada en oli i salpebrada. [...]

Anella de puré farcida de fumats

Anella de puré farcida de fumats

1. Posa l'aigua en un cassó fins que bulli, llavors aboca els dos sobres de [...]

Anella de puré farcida de fumats
Comparteix-ho!

Consells de preparació

Preparació tradicional: En un cassó posa 1/2 litre d'aigua, 1/4 de litre de llet i un polsim de sal i porta-ho a ebullició. Quan bulli, retira el cassó del foc i afegeix-hi una cullerada de mantega. Aboca, suaument i d'una sola vegada, un sobre de puré de patates Nomen. Si vols, també pots afegir-hi un rovell d'ou, una clara d'ou batuda o crema de llet fresca i barrejar-ho bé. Deixa-ho reposar uns segons i torna a remenar-ho fins a aconseguir un puré fi. Preparació al microones: En un recipient per a microones posa 1/2 litre d'aigua, 1/4 de litre de llet, mantega i un polsim de sal. Aboca, suaument i d'una sola vegada, un sobre de puré de patates Nomen i, si vols, un rovell d'ou, una clara d'ou batuda o crema de llet fresca. Barreja-ho bé. Escalfa-ho durant 3 minuts i remena-ho de nou fins a aconseguir un puré fi.

Vegeu-ne més