Amanida de canonges, cous cous, gerds i mix de fruits secs

Categoria: Amanida
Amanida de canonges, cous cous, gerds i mix de fruits secs
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 g de Cous Cous Nomen
200 ml d'aigua
100 g de canonges
1 caixa de gerds
4 unitats d'orellanes
40 g de pipes de carbassa
40 g de pipes de girasol
Oli d'oliva
Sal

EL·LABORACIÓ

n_2016-11_receta_couscous_microweb

1. En un bol barregem el Cous Cous amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica de sal.

2. Afegim l’aigua, barregem bé i deixem reposar durant 15 minuts.

3. Tallem les orellanes a trossets petits.

4. Barregem el Cous Cous amb les pipes, els gerds i les orellanes.

m_2016-11_receta_couscous_plato_microweb

5. En un plat disposem una base de canonges i a sobre disposem l’amanida de Cous Cous.

6. Amanim amb un rajolí d’oli d’oliva i servim.

n_2016-11_receta_couscous_plato1_microweb

Comparteix-ho!