Amanida d’arròs, tomàquet, mozzarella i alfàbrega

Categoria: Ideals per a tupper
Amanida d’arròs, tomàquet, mozzarella i alfàbrega
15 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

4 Vasets d’Arròs Integral Nomen
2 tomàquets d’amanida
1 cogombre
20 olives de Kalamata
150 g de boletes petites de mozzarella
20 g d’alfàbrega
1 ceba de Figueres
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

EL·LABORACIÓ

1. Coem els vasets d’arròs 1 minut al microones. Deixem refredar l’arròs.

2. Pelem els tomàquets i el cogombre i els tallem a daus petits. Reservem.

3. Piquem l’alfàbrega i reservem.

4. En un bol barregem l’arròs amb els daus de tomàquet i cogombre, les olives, la mozzarella i l’alfàbrega.

5. Amanim amb una mica d’oli d’oliva i salpebrem al gust.

6. Decorem amb unes tires fines de ceba de Figueres per sobre i servim.

Comparteix-ho!