Amanida duo d’arrossos amb tomàquet sec, orellanes, parmesà i ruca

Categoria: Amanida
Amanida duo d’arrossos amb tomàquet sec, orellanes, parmesà i ruca
35 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

100g d'arròs Integral NOMEN
100g d'arròs Basmati NOMEN
100g de tomàquet sec en oli
100g de orellanes
40g de ruca
20g de parmesà
Sal

EL·LABORACIÓ

Posar una cassola amb aigua a bullir. Tirar l’arròs integral i un polsim de sal quan arrenqui el bulliment. Mentrestant, rentar bé l’arròs basmati dins d’un colador sota el doll d’aigua freda fins que l’aigua surti clara. Passats 10 minuts de cocció de l’arròs integral, agregar l’arròs basmati. Bullir 10 minuts els dos arrossos junts i, a continuació, colar i deixar refredar.

Picar el tomàquet sec i les orellanes, i agregar-ho a la mescla d’arrossos.

Amb l’ajuda d’un pelador, tallar unes làmines de parmesà.

Disposar els arrossos dins d’una font, unes làmines de parmesà i unes fulles de ruca per damunt, i ruixar amb un raig d’oli dels tomàquets.

Comparteix-ho!