Arròs amb espinacs, gambes i un toc de coco i curri

Categoria: Altres, Ideals per a tupper
Arròs amb espinacs, gambes i un toc de coco i curri
20 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

4 Vasets d’Arròs Rodó Nomen
100 g d’espinacs frescos baby
200 g de cues de gambes pelades
1 cullerada de postres de coco ratllat
1 cullerada de postres de curri en pols
1 cullerada sopera d’all sec
Oli d’oliva
Sal
1 cullerada de postres de pebre vermell dolç

EL·LABORACIÓ

1. En una paella posem un raig d’oli d’oliva i coem els espinacs frescos fins que redueixin el seu volum.

2. Afegim les cues de gambes i coem tot junt fins que les gambes estiguin cuites.

3. Afegim els condiments aromàtics; el coco, el curri i l’all i coem tot junt durant un parell de minuts.

4. Coem els vasets 1 minut al microones.

5. Barregem l’arròs amb la barreja d’espinacs.

6. Servim i decorem amb una mica de pebre vermell dolç.

Comparteix-ho!