Arròs amb mandonguilles en salsa

Categoria: Ideals per a tupper
Arròs amb mandonguilles en salsa
30 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

2 bossetes d'Arròs Ràpid Nomen (125 g)
25 ml de llet
1 llesca de pa de motlle
1 branca de julivert
150 g de carn picada de vedella
100 g de carn picada de porc
1 ou
1 cullerada sopera de Pa Ratllat Nomen
70 g de Farina de Blat Nomen
4 tomàquets madurs
1 pastanaga
150 ml de brou de pollastre
300 g de xampinyons
Oli d’oliva
Sal

EL·LABORACIÓ

N_2017.04_receta_albondigas_ing_micweb

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 5 minuts. Colem i reservem.

2. En un bol posem la llesca de pa amb la llet durant un parell de minuts. Seguidament l’escorrem.

3. Netegem el julivert i en piquem les fulles.

4. En un altre bol barregem la llesca de pa amb la carn picada de vedella i de porc, 1 ou, el pa ratllat i el julivert fins a fer una massa. Salpebrem la massa al gust (si la massa queda molt eixuta podem afegir-hi un segon ou).

5. Fem mandonguilles amb la massa i seguidament les enfarinem.

N_2017.04_receta_albondigas_paso_medio_micweb

6. En una paella posem oli i fregim les mandonguilles a foc mig. Seguidament les escorrem i les reservem.

7. Ratllem els tomàquets i la pastanaga molt finalment i per separat.

8. En una cassola posem una mica d’oli i sofregim la pastanaga fins que estigui lleugerament rossa (uns 10 minuts aproximadament). Afegim el tomàquet i deixem coure a foc mig durant 10 minuts. Salem al gust.

9. Afegim el brou i cuinem durant 10 minuts més.

10. Seguidament afegim els xampinyons tallats a trossets i cuineu durant 5 minuts.

11. Afegim les mandonguilles, cuineu tot junt durant 5 minuts més i servim amb l’arròs a mode de guarnició.

N_2017.04_receta_albondigas_final_micweb

Comparteix-ho!