Arròs amb pollastre a la llima

Categoria: Ideals per a tupper
Arròs amb pollastre a la llima
35 minuts (+30 min. de maceració)
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

100 g d’Arrozísimo Integral Nomen
2 pits de pollastre a daus
1 llima
2 dents d’alfals
Coriandre
Germinats d’all
Oli d'oliva
Pebre negre
Pebre vermell dolç
Sal de l’Himàlaia Nomen

EL·LABORACIÓ

1. En un bol barregem els daus de pollastre juntament amb 4 cullerades soperes d’oli d’oliva, el suc d’una llima, sal i pebre negre al gust i una mica de coriandre picat. Deixem macerar durant mitja hora.

2. Mentrestant posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 12 minuts. El colem i reservem.

3. Piquem els alls i el coriandre.

4. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i afegim els alls. Coem durant 1 minut.

5. Afegim l’arròs, el coriandre picat i pebre negre al gust i coem tot junt durant un parell de minuts. Reservem.

6. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i saltem els daus de pollastre fins que quedin daurats.

7. Amb l’ajuda d’un aro d’emplatar disposem una base d’arròs i els daus de pollastre a sobre.

8. Salem amb sal de l’Himàlaia i decorem amb uns germinats d’alfals i una mica de pebre vermell dolç.

Comparteix-ho!