Arròs caldós amb bacallà

Categoria: Caldós
Arròs caldós amb bacallà
45 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

300 gr d'arròs bomba NOMEN
PER A LA PICADA:
1,5 l de fumet de bacallà
20 gr d'avellanes
2 cebes
1 gra d'all
1 gra d'all
1 cullerada sopera de julivert
6 tomàquets pera
20 ml d'oli d'oliva
4 lloms de bacallà de 80 gr cadascun

EL·LABORACIÓ

El primer per elaborar aquest arròs caldós és tallar les cebes i alls en brunoise. Posteriorment, tallarem els tomàquets a la meitat i els hi traurem les llavors. Ratllarem i rebutjarem la pell.

Per al sofregit, afegir la ceba i els alls en una olla. Coure aproximadament durant 10 minuts a foc mitjà i afegir els tomàquets. Coure tot 15 minuts més. Afegir una picada d’all, julivert i avellanes. Deixeu-ho coure 5 minuts i afegir l’arròs. Nacarar dos minuts i afegir el fumet de bacallà.

Cobrir i coure uns 18 minuts aproximadament. Els últims 3 minuts, afegir el bacallà i acabar de coure el conjunt. Rectificar de sal i servir l’arròs caldós amb bacallà.

Comparteix-ho!