Arròs caldós amb farigola i castanyes

Categoria: Caldós
Arròs caldós amb farigola i castanyes
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

4 escalunyes picades
1 got de vi blanc
200 g D’Arròs Bomba ideal caldosos NOMEN
1 l de brou vegetal o aigua
Mig manat de farigola fresca
200 g de castanyes pelades congelades
Oli d’oliva verge extra
Sal i pebre acabat de moldre

EL·LABORACIÓ

Arroz caldoso con tomillo y castañas, ingredientes

Ofeguem les escalunyes en oli d’oliva.

Afegim el vi blanc i deixem evaporar totalment.

Arroz caldoso con tomillo y castañas, paso 1

Afegim l’arròs, les castanyes i la farigola (reservem 4 brots per decorar), sal i pebre i mullem amb aigua o brou calent. Cuinem durant 15 minuts a foc mig sense tapar.

Retirem la farigola i servim ben calent amb un rajolí d’oli d’oliva cru i un brot de farigola fresca.

Comparteix-ho!