Arròs caldós amb galeres

Categoria: Caldós, Vídeo receptes
Arròs caldós amb galeres
60 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat alta

INGREDIENTS

240 g d'arròs Les Teves Receptes de Cullera
1,5 litres de fumet de peix
2 alls
16 galeres
3 tomàquets madurs
1 cullerada de postres de carn de nyora
1 sípia
Oli d’oliva
Sal
Sucre

EL·LABORACIÓ

https://www.youtube.com/watch?v=IspUcAXobgw

1. En una cassola posem un raig d’oli d’oliva i 2 grans d’alls aixafats. Quan estiguin daurats els retirem de la cassola.

2. Afegim les galeres i les marquem a la cassola. Les reservem.

3. Afegim el tomàquet pelat i tallat a daus juntament amb un pessic de sal i sucre i coem durant 15 minuts.

4. Afegim la carn de nyora i cuinem durant 3 minuts.

5. Afegim la sèpia tallada a daus petits i cuinem durant 5 minuts. Salem lleugerament.

6. Afegim l’arròs i anacarem (cuinem durant un parell de minuts).

7. Afegim les galeres i cuinem durant uns minuts.

8. Afegim el brou i coem a foc mig durant 20 minuts més (fins que l’arròs estigui al punt).

9. Deixem reposar uns minuts i servim.

Comparteix-ho!