Arròs ecològic amb gambes, calamars i sal amb algues

Categoria: Altres
Arròs ecològic amb gambes, calamars i sal amb algues
50 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

150 g d'Arròs de Cultiu Ecològic Nomen
1 ceba de Figueres
¼ de pebrot vermell
¼ de pebrot verd
6 cullerades soperes de tomàquet natural ratllat
5 calamars petits
20 gambes pelades
Oli d'oliva
Sal amb algues Nomen
700-800 ml de caldo de peix

EL·LABORACIÓ

1. Tallem les verdures a daus molt petits.

2. En una paellera posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim les verdures durant 10 minuts.

3. Afegim el tomàquet ratllat i un pessic de sal amb algues i coem durant 10 minuts més.

4. Tallem el calamar i les gambes a trossets petits.

5. Afegim el calamar i coem durant 10 minuts.

6. Afegim les gambes i coem durant 2 minuts més.

7. Afegim l’arròs i coem durant 1 minut.

8. Afegim caldo de peix progressivament fins a coure l’arròs durant 16 minuts (afegim més o menys caldo en funció de si volem l’arròs més sec o un punt caldós).

9. Deixem reposar l’arròs durant un parell de minuts.

10. Servim l’arròs amb un toc de Sal amb algues Nomen per sobre.

Comparteix-ho!