Arròs pilaf amb oli de coco i herbes fresques

Categoria: Ideals per a tupper
Arròs pilaf amb oli de coco i herbes fresques
20 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

1 ceba gran picada
2 grans d'all picats
1 culleradeta de comí en pols
1 culleradeta de cardamom en pols
1 fulla de llorer
1 palet de canyella
250 g. d’arròs llarg NOMEN
2 grapats de fulles d'herbes fresques (julivert, coriandre, cerfull, alfàbrega, estragó ...)
Sal i pebre acabat de moldre
6 cullerades d'oli de coco

EL·LABORACIÓ

En una cassola ofeguem la ceba i l’all en 4 cullerades d’oli de coco.

Afegim el comí, el cardamom, el llorer, la canyella, l’arròs, una mica de sal i aigua bullint fins a cobrir.

Cuando vuelva a arrancar el hervor horneamos a 180º durante 15 minutos.

Quan torni a arrencar el bull posem al forn a 180 º durant 15 minuts.

Quan l’arròs estigui llest amanim les herbes amb l’oli restant i les escampem damunt de l’arròs just abans de servir.

Comparteix-ho!