Bledes amb mostassa acompanyades d’arròs i quinoa

Categoria: Altres
Bledes amb mostassa acompanyades d’arròs i quinoa
30 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

200 g de Les Teves Receptes per Acompanyar amb Quinoa
1 manat de bledes
1 cullerada de postres de mostassa
1 cullerada de postres d’all molt
2 ous
100 g de Pa Ratllat Nomen
1 cunya de parmesà
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

EL·LABORACIÓ


1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs amb la quinoa durant 16 minuts. Colem i reservem.

2. Netegem les bledes, reservem les penques per un cantó i en piquem les fulles per l’altre.

3. En una paella posem un raig d’oli d’oliva i saltem les fulles de les bledes picades durant 5 minuts. Afegim la mostassa, l’all i l’arròs amb quinoa i cuinem tot junt durant un parell de minuts.

4. Arrebossem les penques; primer per ou batut i després per pa ratllat.

5. Fregim les penques en oli ben calent.

6. Amb l’ajuda d’un pelador fem unes tires de parmesà.

7. Servim l’arròs amb unes virutes de parmesà i unes penques arrebossades per sobre.

Comparteix-ho!