Carrot cake

Categoria: Postres
Carrot cake
65 minuts
Postres
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

300 g de Farina Integral Nomen
270 g de sucre morè
2 g de sal
3 g de canyella en pols
3 g de bicarbonat
3 g de llevat en pols
300 g de pastanaga
200 ml d’aigua
180 ml d’oli de gira-sol
180 g de festucs
Sucre glaç

EL·LABORACIÓ

1. En un bol barregem la farina, el sucre, la sal, la canyella, el bicarbonat i el llevat.

2. Pelem i ratllem les pastanagues ben fines.

3. Incorporem a la barreja l’aigua, l’oli, les pastanagues i uns quants festucs (120 g).

4. Barregem fins a obtenir una massa ben homogènia.

5. Introduïm la massa en un motlle de silicona i coem a 180 ºC fins que estigui ben cuit (40-50 minuts).

6. Amb l’ajuda d’un escuradents punxem el pastís per tal de comprovar si està ben cuit.

7. Deixem refredar i desemmotllem.

8. Servim amb una mica de sucre glaç i uns festucs picats per sobre.

Comparteix-ho!