Gelat d’arròs amb llet

Categoria: Postres
Gelat d’arròs amb llet
40 minuts (+6h congelació)
Postres
Per a 4 persones
Dificultat alta

INGREDIENTS

150 g d'arròs Les Teves Receptes Més Dolces
800 ml de llet
200 ml de llet evaporada
1 branca de canyella
1 llimona (la pell)
1 baina de vainilla
150 g de sucre
150 ml de nata líquida
1 cullerada de postres de canyella en pols

EL·LABORACIÓ

1. En una olla posem la llet, la llet evaporada, la branca de canyella, la baina de
vainilla i la pell de la llimona. Escalfem fins que arrenqui el bull.

2. Afegim l’arròs i deixem cuinar durant 15 minuts a foc mig i remenant de tant en
tant.

3. Afegim el sucre i la nata líquida i coem durant 10 minuts més.

4. Retirem la canyella, la vainilla i la pell de la llimona. Deixem reposar durant 10 minuts.

5. Afegim el contingut als motlles per a fer gelats individuals, posem el pal i tapem. Congelem durant un mínim de 6 hores.

6. Desemmotllem i just abans de menjar-lo li posem una mica de canyella en pols per sobre.

Comparteix-ho!