Pelem els caquis amb un pelador i els tallem a trossos.
Els triturem en un robot de cuina juntament amb la beguda d’arròs i un pessic de sal fins a obtenir un gelat cremós. Si cal, fem baixar amb una espàtula els trossets que es quedin enganxats a les parets del vas del robot. El caqui és molt dolç, així que no cal afegir-hi sucre.
Fem una salsa amb l’oli de coco i la farina de garrofa barrejant fins que quedi homogeni.
Servim el gelat en bols o copes, hi tirem la salsa de garrofa, que s’endurirà en pocs segons amb el fred del gelat. Abans que s’endureixi hi espolsem les ametlles per sobre.
Aquesta web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar la seva navegació pel lloc web.
Si segueix navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de CookiesAcceptar