Gelat de caqui amb crocanti de garrofa cruixent

Categoria:
Gelat de caqui amb crocanti de garrofa cruixent
15 minuts
Postres
Per 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

4 caquis molt madurs congelats sencers
1/2 got (125 ml.) beguda d’arròs Nomen
un pessic de sal
1/4 got farina de garrofa
1/4 got oli de coco fos a temperatura ambient
Unes ametlles torrades picades

EL·LABORACIÓ

  1. Pelem els caquis amb un pelador i els tallem a trossos.
  2. Els triturem en un robot de cuina juntament amb la beguda d’arròs i un pessic de sal fins a obtenir un gelat cremós. Si cal, fem baixar amb una espàtula els trossets que es quedin enganxats a les parets del vas del robot. El caqui és molt dolç, així que no cal afegir-hi sucre.
  3. Fem una salsa amb l’oli de coco i la farina de garrofa barrejant fins que quedi homogeni.
  4. Servim el gelat en bols o copes, hi tirem la salsa de garrofa, que s’endurirà en pocs segons amb el fred del gelat. Abans que s’endureixi hi espolsem les ametlles per sobre.
Comparteix-ho!