Hamburguesa d’espinacs i arròs

Categoria: Ideals per a tupper
Hamburguesa d’espinacs i arròs
30 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

100 g de Arròs Llarg Nomen
200 g d’espinacs frescos
1 cullerada de postres de comí en pols
1 ou
4 pans per hamburgueses
2 cullerades soperes de maonesa
Fulles d’amanida al gust
1 tomàquet
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

EL·LABORACIÓ

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15 minuts. Colem i reservem.

2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem els espinacs durant 10 minuts. Salpebrem al gust.

3. En un bol barregem l’arròs amb els espinacs, el comí i l’ou.

4. Deixem reposar la massa a la nevera durant 30 minuts.

5. Agafem la massa i fem porcins petites i els hi donem forma d’hamburguesa.

6. Coem les hamburgueses al forn a 180 ºC durant 3-4 minuts.

7. Obrim els pans d’hamburgueses i els untem amb una fina capa de maonesa.

8. Entre mig del pa posem unes fulles d’amanida al gust, unes rodanxes de tomàquet i l’hamburguesa d’espinacs amb arròs.

Comparteix-ho!