Lasanya de carbassó, blat tendre, olivada i tocs cruixents

Categoria: Altres, Vídeo receptes
Lasanya de carbassó, blat tendre, olivada i tocs cruixents
30 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

250 g de Blat Tendre Nomen
2 carbassons
2 cullerades soperes d’olivada
20 g de pipes de carbassa
20 g de pipes de gira-sol
20 g de llavors de rosella
20 cireres
Oli d’oliva
Sal

EL·LABORACIÓ


1. Posem aigua amb sal a bullir i quan arrenqui el bull afegim el blat tendre. Coem durant 10 minuts. Colem i reservem.

2. Tallem el carbassó a làmines i el coem a la planxa lleugerament.

3. Pintem les làmines amb una mica d’olivada.

4. Barregem el blat tendre amb les pipes de carbassa i les de gira-sol.

5. Muntem el plat disposant el blat tendre sobre de les làmines de carbassó i decorem amb les llavors de rosella i uns trossos de cirera.

Comparteix-ho!