Mandonguilles d’arròs salvatge amb salsa de iogurt

Categoria: Ideals per a tupper
Mandonguilles d’arròs salvatge amb salsa de iogurt
45 minuts
Primer plat
Per 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

1/2 k. carn picada de vedella
2 ous
1 ceba tendra gran
100 g. arròs salvatge Nomen
Sal i pebre negre
1 iogurt grec
1 gra d’all
unes fulles de menta
oli d’oliva verge extra
escates de sal Nomen

EL·LABORACIÓ

Receta de albóndigas de arroz salvaje todos los ingredientes

  1. Fem coure l’arròs en aigua seguint les instruccions del paquet, l’escorrem bé i el barregem amb la carn picada, els ous, la ceba picada, sal i pebre.
  2. Amb aquesta barreja, fem les mandonguilles i les enfornem durant uns 15’ al forn a 180º.Receta de albóndigas de arroz salvaje se hacen bolitas
  3. Mentrestant barregem el iogurt grec amb l’all ratllat o picat molt fi, les fulles de menta picades i pebre negre. Receta de albóndigas de arroz salvaje se mezcla con yogur
  4. Servim la salsa en un bol al centre d’una plata amb les mandonguilles ben calentes al voltant, pintades amb oli d’oliva i unes escates de sal per sobre.Receta de albóndigas de arroz salvaje pintar con aceite
Comparteix-ho!